Onze visie

Onze visie

Bij de productie van levensmiddelen komen er producten vrij die niet voor menselijke consumptie worden gebruikt of verkocht. Deze reststromen bevatten hoogwaardige nutriënten voor diervoeding.

Vaak is een technische bewerking noodzakelijk om de nutriënten beschikbaar te maken voor diervoeding. Onze specialiteit is het verwerken van producten uit de bakkerij en zuivel industrie. De technische mogelijkheid om vloeistof te doseren maakt het mogelijk om alle restproducten te verwerken. De combinatie van brood en zuivel levert een zeer hoogwaardige grondstof voor jonge dieren.

Het is noodzakelijk dat er bewust en spaarzaam omgegaan wordt met de beschikbare grondstoffen. Wij werken alleen met duurzaam opgewekte energie en maken gebruik van de nieuwste technieken.

We willen een betrouwbare partner zijn voor de levensmiddelen industrie. De processen worden geautomatiseerd zodat de kwaliteit goed te borgen is.

Wij brengen restproducten tot waarde

Waar staan wij voor?

1

Hoge kwaliteit

2

Vertrouwen door transparantie

3

Duurzame energie

Waar staan wij voor?

1

Hoge kwaliteit

2

Vertrouwen door transparantie

3

Duurzame energie

Waarom?

De wereldbevolking zal verder groeien en de algemene welvaart zal stijgen. De behoefte aan voedsel zal verder stijgen, en de vraag naar luxe voeding (vlees) ook. Het is noodzakelijk dat er bewust en spaarzaam omgegaan wordt met de beschikbare grondstoffen.

ZakTopfeed-illustratie
Hond-illustratie
Kat-illustratie